Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Firar 30-årsjubileum med allsångskväll

/

Artisten Tommy-John firar 30 år som artist. Då passar han på att bjuda in allmänheten till hans sommarställe i Byberget.
– Det blir underhållning och allsång, säger han.

Annons

I och med Tommy-Johns trettioårsjubileum, tar han tillbaka en gammal tradition till Byberget. För fyra år sedan lade han ner sina sommarkvällar som varit en del under flera år.

– Jag märkte att många saknade det och det var flera som pratade om det när jag var här på somrarna och undrade om jag inte skulle köra något igen, säger han.

Där väcktes en idé hos honom och han valde att sätta i hop ett jubileumsprogram och bjuda in alla till en sommarfest.

– Jag kommer att köra några låtar, bland annat min senaste singel "Solen som skiner", men sen blir det en massa annat också. Min dotter Elina som är fjorton kommer även hon köra ett par poplåtar, likaså min lillasyster, säger han.

Trots att han har en hel del planerat säger han även att det finns gott om plats för spontanitet. Om någon från publiken vill sjunga en låt, finns det även utrymme för det.

Alla som kommer får även ett specialsammansatt allsångshäfte med några klassiker, som de sjunger tillsammans.

– Ja, det några klassiker som vi tar i och sjunger tillsammans och sen blir det ju go-fika också så klart, det får man inte heller glömma, säger han.

Mer läsning

Annons