Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frökenaktig nystart för Fränstas salong

/

Skönhetshuset i Fränsta går i graven. Från och med nu är det i stället Fröken Petite som huserar bakom salongsdörrarna på Fränstavägen.

Annons

Efter 15 år så har Solbritt Berggren lämnat över huvudnyckeln till Skönhetshuset till klippkollegorna Emelie Norin Strandberg och Erika Nyberg.

En överlåtelse som inte bara innebär nya huvudägare av salongen, utan också ett nytt namn, en ansiktslyft lokal och en ny verksamhet under samma tak.

För inför fredagens nystart med öppet hus så har ett av rummen överlåtits till massören Åsa Weston, som därmed blir ett nytt inslag för den som kliver in genom dörren till salongen som numera bär namnet Fröken Petite.

– Vi hade ett rum över där det har varit allt möjligt tidigare, och då vi ville ha in en till här så passade det bra med Åsa, säger Erika och Emelie.

Själva fortsätter de precis som vanligt, fast nu i ett betydligt ljusare utrymme.

Borta är de röda och murriga färgerna, ersatta av vitt, vitt och så lite mera vitt.

– Fast egentligen är det inte så stor skillnad mot för hur det såg ut tidigare. Det är mest att vi har fräschat upp här och gjort lite småförändringar här och där, säger Erika och Emelie, och hälsar både nya och gamla kunder välkomna att hälsa på hos Fröken Petite.

Mer läsning

Annons