Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IOGT-NTO invigde sina nya lokaler

/

Det var en festlig dag för IOGT-NTO i Ånge på torsdagen. Det var dags för öppet hus och officiell invigning av de nya lokalerna i Ånge centrum.

Annons

IOGT-NTO i Ånge tog ett nytt steg i utvecklingen på torsdagen. Efter diverse flyttbestyr så var det dags att officiellt öppna de nya lokalerna i södra delen av Centraltorget i Ånge. Det gjorde man med ett öppet hus under festliga former.

– Det här kan bli hur bra som helst. Vi har fått ännu mer centrala lokaler och vi syns betydligt bättra än tidigare, konstaterar Erik Sjödin, ordförande i IOGT-NTO:s Ånge-avdelning.

Erik är med sina 34 år redan veteran i nykterhetsorganisationen. Redan som 15-åring var han aktiv och han har även hunnit med att vara distriktsordförande för IOGT-NTO Västernorrland en tid.

– Jag tror att vi kan växa och få fler medlemmar nu när vi har flyttat hit. Förhoppningsvis kan vi locka hit fler ungdomar, säger Erik Sjödin.

Det var i december 2014 som det blev klart att IOGT-NTO kunde få flytta från Spångbrogården och Parkgatan. Ånge kommun hade då ordnat nya lokaler några hundra meter närmare Järnvägsgatan.

I början av februari hade allt kommit på plats i de lokaler där kommunens utvecklingsenhet tidigare huserat.

– Nu har vi möblerat klart och ordnat allt det praktiska så att vi har ett nytt kansli och en möteslokal för ett 60-tal personer, förklarar Erik Sjödin.

Mer läsning

Annons