Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julskyltning i västra

/
  • Tomten hade fullt sjå att ta emot alla barn som ville besöka honom i tomtegrottan.
  • Sture Sjöström från Ånge Lions club fanns på plats och höll som vanligt tungan rätt i mun när han vände kolbullarna i luften.
  • Elin Orseén, Ann-Sofie Alfredsson, Sara Lif och Maja Torung sålde hembakat bröd för att stärka kassan för baskletklubben. Och affärerna gick strålande för klubben.

Ett par minsugrader och snö på marken. Inramningen kunde inte vara bättre vid julskyltningen i Ånge och Fränsta på söndagen

Annons
Allt fler i västra söker sig ut för att titta på det senaste som visas i skyltfönstren och för att sedan skriva ned sina önskningar på önskelistor.
Och fler och fler idrottsföreningar och skolklasser finns också med på skyltsöndagen för att sälja hembakat bröd, knäck och annat. En välbehövlig försäljning för att stärka klubbkassan eller till planerade skolresor.
I Ånge delade Lionsklubben ut årets ungdomsledarstipendium som gick till Tommy Walker som fick 5 000 kronor för sitt arbete inom Alby FF.
Och när julmusiken tystnade och de 100-tals marschallerna slocknande i Ånge centrum vände man åter hemåt i kvällsmörkret.
Jag har träffat tomten, berättade en av de allra yngsta med tindrande ögon efter ett besök i tomtegrottan.

Mer läsning

Annons