Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lovande höst för Västras teatervänner

/
  • Annki Högberg har tillsammans med de andra i teaterföreningen lyckats trolla ihop ett eggande höstprogram.

Teaterföreningen i Ånge är redo för en ny höst, och det med start nästa torsdag.
– Jag tycker programmet ser väldigt spännande ut, säger föreningens Annki Högberg.

Annons

När vi träffar Annki Högberg utanför hennes hus i Ånge så är det inte bara solen som skiner. Själv strålar hon också av glädje över den teaterhöst som väntar i Ånge med omnejd.

– Riksteatern vill ju att vi ska komma utanför Ånge med arrangemangen, och faktum är att det är då som det blir spikfullt så gott som varje gång, säger Annki, som hoppas få se lokaler som Munkbysjöns bygdegård och Träffpunken i Kölsillre fyllas till sista plats.

Totalt består hösten av åtta programpunkter, innehållandes bland annat besök av Teater Soja och Estrad Norr. Dessutom är två av de bokade föreställningarna sådana som vänder sig till barn.

– De tidigare barnföreställningarna vi har haft har varit väldigt populära och uppskattade, både av barnen och av oss, så det vill vi fortsätta med, säger Annki Högberg.

Avslutningsvis så kan hon heller inte hålla sig från att blicka över årsskiftet och det utbud som finns att välja och vraka bland inför sammansättningen av vårens program.

– Det finns mycket spännande där som vi ska försöka att boka upp, säger Annki Högberg, utan att avslöja vad man hoppas kunna servera alla teatervänner i Västra våren 2015.

Mer läsning

Annons