Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En man fick föras till sjukhus efter en mc-olycka där han av allt att döma kört utan hjälm.

Väder:

Soligt under morgonen och kvällen, främst vid kusten, däremellan en hel del moln. Temperaturer från +8 upp till +15. Västlig vind med friska eller lokalt hårda vindbyar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två män har anhållits misstänkta för mord på en 19-årig man i Huddinge i mars. Mannen sköts i huvudet och mycket tyder på att mordet var en hämnd för narkotikaaffärer som gått fel.

Tre personer tros ha drunknat efter att båten de befann sig på kantrade utanför Halmstad i går. En av personerna lyckades klamra sig fast i skrovet men drogs med av strömmarna i vattnet.

Internationell:

En bilbombsfabrik driven av Islamiska staten har jämnats med marken i en flygräd utförd av en USA-ledd allians.

Två brandmän har dömts till fängelse för att ha förfalskat en brasiliansk nattklubbs brandsäkerhetstillstånd. 242 personer omkom när klubben eldhärjades vid en konsert 2013.

Sport:

Skandalerna inom Fifa växer för varje dag, i vad som USA ser som en klassisk New York-maffia. I ett förhör erkänner en höjdare inom Fifa att han tagit emot mutor för valet av VM-arrangör.

Anton Strålman stod bakom det makalösa konstmålet när Tampa tog ledningen mot Chicago i Stanley Cups första finalmöte. Men insatsen räckte inte till seger.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons