Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Under morgonen larmades räddningstjänst, polis och ambulans till en villabrand i Ovansjö, Njurunda. Huset uppges vara övertänt.

På grund av ishalka i Medelpad kommer vissa kunder att bli utan tidning. I vissa områden kommer tidningen att vara försenad.

Sverige:

Stormen Svea som drar in över södra Sverige under förmiddagen väntas orsaka stora problem. Tåg och färjor ställs in och stora materiella skador befaras.

Bara 6 av 136 kommuner erbjuder skolgång för EU-migranters barn, visar en enkätundersökning som Svenska Dagbladet gjort.

Internationellt:

Ännu ett fartyg med migranter som övergivits av besättningen har upptäckts drivande på Medelhavet. Italiens kustbevakning har skickat dit en helikopter för att fira ner personal som kan undsätta de cirka 450 ombord.

En 23-åring i Florida högg huvudet av sin mamma med en yxa på nyårsaftonen. Sonen säger i förhör att han var less på att modern bett honom bära upp lådor till vinden i två dagar.

Sport:

Vancouver Canucks såg ut att inleda året med en seger. Men Los Angeles Kings vände och vann i slutsekunderna.

Washington vann nyårsdagens utomhusmatch Winter Classic mot Chicago.

Väder:

Under morgonen kan det förekomma regn på en del håll. Fram på dagen nordvästlig vind, efterhand mest uppehåll, minskad molnighet och 0–3 plusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Skicka nyhetstips till ST:s redaktion.

Robin Brinck

Sofia Forell

Mer läsning

Annons