Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Detta hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En kvinna stoppades av polisen efter en mycket vinglig bilfärd i Sundsvall. Kvinnan var berusad och hade 1,78 promille alkohol i blodet.

I övrigt rapporterar polisen om en mycket lugn natt i hela Västernorrland.

Väder:

Snöfall eller regn drar bort men följs av mest mulet och disigt väder samt lokala byar av regn eller snö. Under dagen kan molntäcket möjligen spricka upp. 0-4 plusgrader. Sydlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Alkobommar har minskat antalet rattfulla förare som kör av färjorna i Frihamnen i Stockholm, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.

Striden om kontrollen över Sverigedemokraternas viktiga Stockholmsdistrikt är avgjord. Utmanaren William Hahne tar över ordförandeskapet - vilket kan öka motsättningarna i partiet.

Internationellt:

Nordkoreas militär fyrade tidigt i morse av två kortdistansrobotar i havet utanför landets östkust, uppger Sydkoreas försvarsmakt. Åtgärden tolkas som en protest mot den årliga militärövning som Sydkorea och USA enligt planerna inleder i dag.

Över 30 personer greps av polis när cirka 400 demonstrerade mot Kinas inflytande i Hongkong.

Sport:

Förre Timråspelaren Anton Strålman stod för ett mål och en assist i nattens NHL. Dessvärre räckte det inte till seger för Tampa Bay.

Skid-VM i Falun avslutades i går och det blev medaljrekord för Sverige som tog nio medaljer. Johan Olsson avslutade karriären med brons i femmilen. Passa på att titta på vår unika dokumentär om VM-hjältens väg fram till mästerskapet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons