Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man rånad på Navet under måndagskvällen

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En man född 1978 greps under måndagskvällen misstänkt för ett personrån på Navet. Rånet ska ha ägt rum under måndagseftermiddagen.

Bråket kring Stadshuset är över.

Väder:

Kusten: Molnen dominerar men möjligen någon lucka i molntäcket längs kusten. Dryga 15 grader och till eftermiddag regn med början i söder. Sydostlig vind, i kustbandet tidvis frisk.

Inlandet: Mest mulet och lokalt någon regnskur. Dryga 15 grader och sent under eftermiddagen regn söderifrån. Sydostlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En pyroman kan ligga bakom måndagskvällens tre misstänkta mordbränder i Myresjö.

En lucka i lagen gör det möjligt att tvätta pengar via Kronofogden. Myndigheten har ingen skyldighet att anmäla kontantbetalningar till Finanspolisen.

Internationellt:

Grön succé i norska valet – regeringspartiet Høyre på väg mot fiasko.

Myndigheterna i New York förbereder sig för en av sina största säkerhetsinsatser någonsin inför påve Franciskus besök i FN:s generalförsamling senare i september.

Sport:

ATG har stoppat spel från det amerikanska spelbolaget PariBet tills vidare. En eller flera kunder hos bolaget har överskridit tillåten maxgräns för antal inlämnade system.

Kultur:

Den 19 november 1915 arkebuserades Gävlesonen Joel Hägglund (Joe Hill) i delstatsfängelset i Salt Lake City, Utah. Göran Greider har skrivit boken "Städerna som Minns Joe Hill". En bok som Lars Anders Johansson - uppvuxen i Gävle - har läst och tycker till om boken.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Jan-Arne Bäckström

Pontus Hellsén

Mer läsning

Annons