Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Ökad spridningsrisk när övertänd husbil rullade mot flerfamiljshus

/

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En man låg och läste i sin husbil när en gasollampa välte och satte fyr på inredningen. Spridningsrisken ökade när den brinnande husbilen rullade närmare ett flerfamiljshus.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

I veckan har drygt två och en halv miljon svenskar köpt närmare 600 000 liter sprit. Men i och med att drickandet ökar upplever många barn otrygghet.

En man omkom i Skåne sedan han kört in med en fyrhjuling i en elstolpe.

Två personer skadades vid en långtradarolycka på E4 på Södertäljebron och vägen var tidigt på midsommaraftons morgon helt avspärrad söderut.

Internationellt:

Fyra människor har dödats sedan en man öppnat eld på en restaurang på turistorten Ayia Napa i Cypern, skriver lokala medier.

Prognoserna växlade under natten, men tidigt på fredagsmorgonen var det jämnare än väntat i Storbritannien. Brexit-anhängarna har tagit täten samtidigt som spelbolagen sänker oddsen kraftigt och förutspår att landet lämnar EU.

Sport:

1–3 blev 4–3 och seger för IFK Timrå i den sista division 2-matchen innan uppehållet.

Efter fyra raka förluster kom äntligen segern för SDFF. Det i form av 3–1 över Östersund.

Sista matchen innan uppehållet slutade med förlust för Ånges del i herrarnas division 2. Nu ligger fokus på att få in fler spelare till laget. "Vi är alldeles för få", säger Edib Kurtovic.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Isabelle Palo

Mer läsning

Annons