Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Vissa tåg från Sundsvall och söderut ersätts av buss

/

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Väg i Torpshammar avstängd i båda riktningarna.

Ett större bråk bröt ut inne på Ica Kvantum i Nacksta på tisdagskvällen. Enligt de första uppgifterna är ett tiotal personer inblandade.

Vissa avgångar med tåg från Sundsvall söderut ersätts med buss under onsdagen.

Bakom murarna: Tomas har tillbringat en tredjedel av livet på kåken och grips ständigt: "Inte lär de mig något när jag sitter en månad"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En förundersökning om mordförsök har inletts sedan en man i 25-årsåldern blivit påkörd av ett tunnelbanetåg på T-centralen i Stockholm.

Det är få personer misstänkta för bidragsbrott som straffas. Av de 613 polisanmälningar som Försäkringskassan fick återrapporterade av polisen förra året lades 70 procent ner.

Internationellt:

Det kan bli aktuellt med åtal efter att gorillan Harambe dödats på ett zoo i Cincinnati. Det utrotningshotade djuret avlivades efter att en 4-åring hade ramlat ner i gorillans inhägnad.

För 10 pund har en extremt sällsynt krypteringsmaskin köpts in på auktionssajten Ebay. Lorenz-maskinen användes för att skicka meddelanden mellan Adolf Hitler och hans generaler.

Sport:

Irlands genrep inför EM-premiären mot Sverige blev allt annat än lyckat. Hemma i Cork blev det förlust, 1–2, mot Vitryssland.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons