Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

35-åring slogs blodig i Sundsbruk

Blodig och svullen i ansiktet fördes 35-åringen till sjukhus, sedan han blivit svårt misshandlad av flera personer.
Hans kompis anhölls som gärningsman, men förnekar helt anklagelserna.

Annons
Polisen hade på torsdagsmorgonen ingen glasklar blid av vad som egentligen hände på Söndagsvägen, vid 23.40 kvällen innan. Det återstår att höra flera vittnen, och exakt vilka skador som 35-åringen drabbades av visste man inte.
Klart är i alla fall att det uppstod någon form av bråk mellan 35-åringen och några andra personer. Det slutade med att 35-åringen blev nedsparkad, och liggande tvingades han utstå ännu mer våld. Troligen av flera personer.
Han hade en stor svullnad vid vänstra ögat, och blödde kraftigt från ett sår i ansiktet. Eventuellt är hans näsben också brutet, men vi väntar på besked från sjukhuset om de exakta skadorna, säger Stefan Edin på Sundsvallspolisen.
Ett vittne ska ha sett en 39-årig kompis sparka omkull 35-åringen. Därför greps han också och satt i går anhållen för misshandel, eventuellt grov sådan.
I ett första förhör förnekade 39-åringen brott, och uppgav att han i själva verket försökte skydda sin kompis.
Stefan Edin säger att flera av de inblandade var berusade vid tillfället, och han hoppas att nya förhör ska ge polisen en klarare bild av händelseförloppet och bakgrunden.

Mer läsning

Annons