Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

80-talet återvänder för en kväll

/
  • Om två veckor kommer diskokulorna att snurra ordentligt när det bjuds in till stort 80-talsdisko på E-street.
  • Kayo förgyller 80-talskvällen med klassiska diskodängor.

Tupperad lugg, neonfärgade kläder och Freestyle på högsta volym.
Den 24 januari blir det en resa tillbaka i tiden när E-street tillsammans med Ola Lindström bjuder in till stort 80-talsdisko.

Annons

Förra tisdagen slängde Ola "Torka alla tårar" Lindström ut ett inlägg på Facebook där han efterlyste en riktig 80-talskväll på någon av stadens krogar. Vad han inte visste då var att han själv skulle bli den som håller i trådarna för årets diskokväll som går av stapeln den 24 januari. En kväll då diskokulorna kommer snurra extra mycket och de neonfärgade kläderna åter gör entré.

– Det var efter att jag hade sett på tv-programmet Retro som jag fick idén till diskokvällen, 80-talet var ju min tonårsperiod, säger Ola Lindström.

Alla som var med under det glada 80-talet kommer säkert ihåg svenska gruppen Freestyle som hade hitlåtar som "Vill ha dig" och "Fantasi", låtar som garanterat kommer att spelas under kvällen. Dessutom kommer en av gruppens huvudpersoner att gästspela.

– Jag har gjort klart med Kayo och det känns jäkligt roligt. Hon kommer att dra ett gäng diskodängor från scenen. Dessutom kommer dj Dick att spela musik under kvällen och just nu jobbar vi för att det ska rulla 80-tals videos på alla tv-skärmar, säger Ola Lindström.

Något måste att komma till festen i tidstypiska kläder är det absolut inte.

– De som vill får gärna klä upp sig i 80-talskläder, det är såklart väldigt roligt om man vill göra det, säger Ola Lindström.

Ännu en gäst kan också vara på gång, men mer än så vill inte arrangörerna avslöja i nuläget.

Är intresset stort?

– Absolut, tittar man på facebook så kommer det att bli mycket folk, väldigt många har bokat bord redan nu, säger Ola Lindström.

Slår arrangemanget väl ut blir det förmodligen en fortsättning.

– Ja, blir det här en bra kväll så kan det mycket väl bli ett större arrangemang senare i år, säger Ola Lindström och bjuder på en klassisk disko-posé.

Mer läsning

Annons