Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ambulans på trafikolycka började brinna

/
  • Toyotan blev helt demolerad i framvagnen efter att föraren kört in i bussens bakdel. Föraren fördes med ambulans till sjukhus.

En olycka inträffade på E4 på eftermiddagen i Kvissleby. Två ambulanser kom till platsen, men den ena av dem fattade eld och krävde en extra insats från räddningstjänsten.

Annons
Det började med en ung man i en personbil som låg för nära en buss. Fordonen var på väg E4 norrut. Men när bussen skulle svänga av mot Gumsekullen hann inte bilföraren sakta in utan körde in i bakänden på bussen. Föraren av bilen skadades medan bussföraren klarade sig oskadd från olyckan.
Två ambulanser kom till olycksplatsen. Men den ena hann dock inte mer än parkera förrän den började brinna. Det kom lågor genom motorrummet och det brann vid ett däck. Räddningstjänsten var lyckosamt nog redan på plats, så det dröjde bara en kort stund förrän branden var släckt. Efteråt konstaterades att det var ett oljeläckage från ambulansen som var orsaken.
Den skadade bilföraren kunde dock transporteras till sjukhus i den oskadda ambulansen. Medan den andra ambulansbilen fick bärgas från platsen, liksom personbilen.

*** removed caption text ***
Toyotan blev helt demolerad i framvagnen efter att föraren kört in i bussens bakdel. Föraren fördes med ambulans till sjukhus.

Mer läsning

Annons