Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apberget kommer till Sundsvall

/

Apberget.se är en community som ursprungligen kommer från Umeå. Namn-given av dess skateplatta slash hängplats i Ume-centrum. Denna community är mäkta populär bland ungdomar däruppe i norr. Så administra- törerna avancerar vidare till Sundsvall. Vi har kollat in den.

Annons
Layout
Layouten är snygg och miljön synkad till sitt namn. Snitsigt då natt blir dag blir morgon, ett plus till administratörerna för nattskiftet med stjärnor och månen. Sidan är lättorienterad och genomtänkt med en egen sida med möjlighet att lägga upp kort samt en presentation.

Stalkermöjlighet
Det finns många spännande, sliskiga
fotoalbum, gästböcker och bloggar att frossa, läsa och garva åt. Så för dig med stalkerpersonlighet är apberget ditt mecka. Snyggostandarden passar dig som gillar fjortisperspektiv på bilder med råbelysning.

Apnormer
Än så länge har inga konkreta apnormer formats men det är ändå tydligt vilken typ av människor som har intresserats. Det kryllar av fjortisposers, smileyfaces och blöta kyssar. Men det utesluter ju inte
andra folkgrupper att registrera sig.

Monekybusiness
Det finns dessutom en motsvarighet till lunarstorms PRO som ger dig förmåner att bland annat designa om din sidas layout, skicka skärmmeddelanden och små presenter till vänner som förtjänar det. Men administratörerna är minst sagt smarta och tar betalt för varje grej man skickar. Det finns olika inbetalningssätt och risken för att någon oekonomisk typ blir pank är ju stor.

SUNDSVALL vs. Umeå
Loggade in som Umeåbo för att känna av "umeå-apornas" atmosfär som verkligen var lyckad. Skillnaden kan bero på det faktum att Umeå har ett större utbud av aktiviteter, kultur och sportengagemang som inspirerar olika personer. Sundsvalls låga standard kan bero på vårt fattiga antal medverkande.

Grundprinciper
Apbergets upplägg är i princip densamma som andra communitys men det som urskiljer apberget är dess aktivitetskalender där du kan hålla dig uppdaterad i vad som händer lokalt i din stad inom den närmsta tiden. Med detta talar ju apberget indirekt om för folk att de dessutom ska träffas utanför den virtuella världen vilket gör apberget seriös.

Sebbe S
Ett måste för alla apor är att gå med
i Sebbe-s klubb. Kriterierna för att bilda ett samfund med honom är att vara en cooling ...

Mer läsning

Annons