Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apoteket Hjärtat i nya lokaler

/
  • Apoteket Hjärtat har flyttat in i nya lokaler i centrala Sundsvall. Tre nöjda som jobbar i butiken är från vänster: Frida Medén, Sara Malekkhaiat och Christina Jonsson.

Apoteket Hjärtat i Sundsvall har flyttat till större lokaler. På måndagen var det dags att öppna de nya lokalerna på Esplanaden.

Annons

Apotekskedjan Hjärtat har flyttat fram sina positioner i Sundsvall. Från och med denna vecka huserar man i större lokaler närmare stadskärnan.

- Det här är en efterlängtad flytt, vi har varit på jakt efter nya lokaler i flera år och det här blev geografiskt helt perfekt, säger Christina Jonsson, butikschef.

Apoteket Hjärtat startade 2011 sin verksamhet på Thulegatan. Där har Christina Jonsson varit med från början. Ganska snart upplevde Christina och de anställda där att man var trångbodda.

– Nu har vi fått dubbelt så stora butiksytor och kan därmed ha ett mer komplett sortiment. Vi har dessutom anställt två nya medarbetare och en hudterapeut kommer hit en gång i veckan. säger en nöjd Christina Jonsson.

Totalt åtta personer arbetar nu i de nya lokalerna där en sportaffär huserade tidigare. Under invigningsveckan ordnas diverse extra erbjudanden för att locka kunder. Under själva invigningsdagen på måndagen bjöds på fika och festligheter.

Apoteket Hjärtat har totalt fem butiker i Medelpad. Apotekskedjan är Sveriges näst största med cirka 300 apotek runt om i landet. Kedjan grundades 2009, strax efter att det statliga Apoteksmonopolet avskaffats.

Mer läsning