Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åtal för slagsmål på Aveny

Två 20-åriga tjejer åtalas för att ha misshandlat en tjej och en kille på Aveny i våras. Orsaken till bråket ska vara att den misshandlade tjejen flörtat med pojkvännen till en av förövarna.

Annons
Polis kallades till Sinners-kvällen på Aveny den 27 maj, eftersom det varit slagsmål där. När polisen kom fram träffade de en ung tjej med blåöga som sade att hon blivit slagen av en annan tjej.
Polisen fann tjejen som pekades ut för misshandeln inne på Aveny.
När den slagna tjejen hade pekat ut sin plågoande var hon tvungen att gå på toa. En killkompis följde med och väntade utanför damrummet.
Inne på toaletten ska hon ha stött på en kompis till tjejen som först slog henne. Kompisen ska då ha tagit struptag på henne. Killkompisen som väntade utanför såg det som inträffade när dörren åkte upp. Han klev in på damtoaletten för att stoppa bråket. Då fick han ett slag i ansiktet han också.
Nu åtalas de två unga Sundsvalltsjejerna för misshandel. Den första tjejen har i förhör förnekat att hon slagit någon, däremot säger hon att hon knuffade till sin antagonist eftersom denne flörtat med hennes pojkvän vid ett tidigare tillfälle.
Den andra tjejen har förnekat all inblandning i något slagsmål.

Mer läsning

Annons