Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beväpnade rånare slog till mot Gugges Livs

/
  • Gugges Livs i Sallyhill har utsatts för ett rån under fredagskvällen.

Gugges Livs på Hårdvallsgatan utsattes för ett rån under fredagen.
– Två personer beväpnade med ett tillhygge har hotat till sig kontanter, säger Stefan Sundberg, jourhavande förundersökningsledare vid polisen..

Annons

Strax efter klockan åtta på fredagskvällen steg två personer in i butiken på Sallyhill i Sundsvall. Beväpnade med ett slags tillhygge ska personerna under hot ha lyckats komma över en summa pengar.

Efter rånet försvann gärningsmännen i riktning mot Nacksta. Den ena ska enligt polisens uppgifter ha burit en svart tröja och den andre en ljusblå tröja.

Polisen sökte under fredagskvällen i området med hundpatrull efter gärningsmännen.

Den drabbade butikspersonalen och vittnen har hörts och en brottsplatsundersökning har genomförts. Under lördagseftermiddagen var gärningsmännen fortfarande på fri fot.

– Vi håller förhör med inblandade personer. Vad genomsökningen av området har gett för resultat kan jag inte gå in på, säger Sven-Olov Gustavsson, jourhavande förundersökningsledare.

Polisen vill i nuläget inte lämna ut så mycket information av utredningsskäl, men är mycket intresserad av iakttagelser som gjorts i området både före och efter rånet.

Mer läsning

Annons