Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bil övertändes vid kollision

En Ford Escort övertändes och blev totalt utbränd vid en krock i går eftermiddag. Föraren hann med nöd och näppe kasta sig ur bilen innan lågorna slog ut.

Annons
Det var vid fredagens rusningstrafik vid 16.30 som föraren av Forden körde in i en framförvarande Skoda. Olyckan inträffade cirka 300 meter innan avfarten till Kvissleby på E4 i södergående körfält.
När vi kom hit var bilen helt övertänd. Föraren hade lyckligtvis skyndat sig ut på en gång och klarade sig, berättade räddningsledaren på plats Mats Andersson.
I Skodan färdades en höggravid kvinna och hennes man, de ådrog sig inga allvarligare skador men på grund av kvinnans tillstånd fördes hon omedelbart till sjukhus med ambulans, även mannen fick transport dit eftersom han hade smärtor i nacken. Föraren av Forden sade sig vara oskadd men räddningstjänsten valde ändå att kalla på ambulans också för hans räkning.
Eftersom många var på väg hem efter arbetet blev det långa köer längs E4 innan den brandhärjade bilen kunde fraktas bort från platsen av bärgningsbilen.

Mer läsning

Annons