Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Debatt om drogsituationen i Sundsvall

/
  • Den 9 december är det åter dags för Sundsvalls politiker att samlas för ett #sundsvalltycker som den här gången handlar om droger och missbruk.

#sundsvalltycker är tillbaka.
Denna gång med ett ämne som är viktigare än någonsin – drogsituationen i Sundsvall.

Annons

Årets sista #sundsvalltycker kommer att beröra ett ämne som i allra högsta grad berör oss alla i samhället. Efter flertalet rapporter om nya, farliga droger, överdoser och ökad otrygghet står vi inför en stor frågeställning. Hur kan samhället bidra till att lösa problemen – tillsammans?

Den 9 december är det dags att debattera ämnet på Quality Hotel och som tidigare #sundsvalltycker så kommer stans politiker att finnas på plats tillsammans med en expertpanel bestående av Josef Wiklund, polisen, Bengt Persson, Slink In, Martin Dahlander, ex-missbrukare/föreläsare och Eva Ström, Granlo fritidsgård. Och inte att förglömma, de engagerade sundsvallsborna.

– Debatten denna kväll är lite speciell eftersom vi utgår från ett problem som vi alla har att lösa tillsammans. Någon klar lösning kommer vi nog inte fram till under kvällen, men vi kanske hittar en ny väg som inte har prövats, säger Dagbladets chefredaktör Patricia Svensson.

#sundsvalltycker startades för att hjälpa medborgarna att hitta rätt inför valet och skulle enligt planen ha avslutats i september.

– Vi tycker att det är alldeles för bra för att läggas ner så vi drar helt enkelt i gång igen, säger Patricia Svensson.

#sundsvalltycker har även nominerats till Marknadsföreningens pris "Årets marknadsförare".

– Mycket roligt att Marknadsföreningen har uppmärksammat vårt arbete, säger Patricia Svensson.

Precis som tidigare så kommer debatten att livesändas på vår webb-tv.

Mer läsning

Annons