Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det är mycket nu..."

/
  • Joakim Rindå från Riksteatern och Anna-Karin Westberg, Anna Frisk och Tomas Melander från Scen Sundsvall affischerar delar av höstens utbud.

Nu är Scen Sundsvall och Scenkonstbolagets program för hösten klar.
Det bjuds på ett brett utbud; drama, humor, dans och musik.

Annons

Trotjänare som "Nallekonsert", "Lunchteater" och "Vinterfrossa" finns på programmet.

Stefan Sauk från Riksteatern kommer till Tonhallen med föreställningen "Fortfarande skeptisk and some fucking music..."

Sauk plockar fram sin gamla rollfigur "Doktor Dengroth" från tv-programmet "Lorry", där uttrycken "Det är mycket nu..." och "Jag är skeptisk" blev ett med Svenska folket.

– Vad det är för sanningar han ska utlova ska bli spännande att se och det kommer även att bli musik till föreställningen säger, Joakim Rindå från Riksteatern.

En prisbelönad föreställning som dyker upp på Sundsvalls teater är en modern "Fröken Julie" med Anna Pettersson, som regisserar och spelar alla tre rollerna själv. Med på scenen har hon en fotograf som live-filmar hela föreställningen samtidigt som hon spelar.

– Det här är en föreställning som har några år på nacken men den spelas fortfarande för fullt, helt fantastiskt, säger Tomas Melander,

Umeågänget där delar av "Klungan" ligger bakom P3:s "Mamma nya kille" gör tre föreställningar med "På rätt sida om okej".

– Det brukar vara ett riktigt tryck publikmässigt, det fanns inte en plats kvar sist de besökte Sundsvall, berättar Tomas Melander.

Bronsmedaljören från Eurovision song contest 2014, Sanna Nielsen, avslutar höstprogrammet med ett sexmannaband och bjuder till konserten "Min jul".

Mer läsning

Annons