Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En gammal boplats har hittats i Allsta,

/

Annons
En gammal boplats har hittats i Allsta, några kilometer utanför Sundsvall. Det var Erik Johansson som hittade gamla saker på en tomt där det ska byggas ett hus. Det fanns saker på platsen som tyder på att folk bodde där för 9 000 år sedan. Brända ben är några av de saker som hittats. Platsen ska nu studeras vidare av personer som är duktiga på gamla saker. Sedan ska sakerna flyttas till ett museum, där gamla saker samlas.
(Rolf lägger in bild)

Två yngre män rymde från hovrätten i Sundsvall i onsdags. De hade fått reda på att de skulle dömas för brott när de bestämde sig från att rymma från de vakter som fanns i rättsalen. En av männens föräldrar hjälpte dem att fly. Föräldarna kunde gripas av polisen ganska snabbt. En av männen kunde gripas dagen efter. Den andre mannen är fortfarande inte gripen.
(Rolf lägger in bild)

Giffarna Sundsvalls fotbollslag förlorade i allsvenskan mot Djurgården som kommer från Stockholm. Giffarna förlorade med 4-0. I första halvlek hade Giffarna några bra chanser att göra mål. Giffarna försöker hitta några nya spelare. De har dock svårt att lyckas med detta. I morgon möter Giffarna Helsingborg på hemmaplan i Sundsvall.

Mer läsning

Annons