Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fest för nya dagislokaler

/
  • Alirio Pargéus och de andra barnen på Kullerbyttans förskola dansade när
  • Alla Kullerbyttabarn och Kullerbyttaföräldrar är nöjda och glada över de nya lokalerna.
  • Sång, dans och lek stod på schemat när Kullerbyttans nya lokaler invigdes i går.

\"Lilla Pelle pingvin står och fryser, då hör han musik\". Upp och ned, upp och ned. Barnen böjer och sträcker på sig för att hänga med i dansen.

Annons
En invigning ska vara kul, fartfylld och god. Precis så var det när den kooperativa förskolan Kullerbyttan invigde sina nya lokaler på Paviljongvägen i det gamla sjukhusområdet vid Sidsjön i går.
Först var vi ute och lekte på gården och alla fick äta grillade hamburgare, säger Sara Westlund, ordförande i kooperativet.
Sedan var det dags för lite sång och musik av \"Jag är en gräshoppa\" som lockade de flesta barn och vuxna att dansa och sjunga med.
Vi ville ha en liten invigningsfest för att visa upp våra nya lokaler nu när verksamheten har kommit igång ordentligt. Därför ordnade vi en familjedag där även mor- och farföräldrar var välkomna, säger Sara Westlund.
På Kullerbyttan går det just nu 22 barn, tidigare fanns förskolan på Bölevägen och i augusti flyttade man till Paviljongvägen. Kullerbyttans närmsta granne är den nystartade förskolan Optimus som även de hade sin invigning i går.

Mer läsning

Annons