Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Festivalen har hittat ny lokal

/

Hallå där Åke Norin, arrangör för öl- och whiskyfestivalen. I höstas bestämde ni er att flytta festivalen från Eon arena till Nordichallen, som nu är stängd på grund av säkerheten.

Annons

Har ni löst problemet med lokalen?

– Ja, det blev precis klart, vi hade ett möte i fredags. Festivalen kommer vara i ungdomshallen och i entrén till Gärdehov i stället.

Hur känns det?

– Det känns riktigt bra. Vi tar bort sargen i lokalen så har vi det utrymmet vi behöver. Det blir jättebra. Nu när det är klart med lokal kan vi äntligen börja jobba igen. Vi fick stoppa försäljningen eftersom vi inte viste hur stor lokal vi kommer ha. Så det är mycket jobb att göra framöver.

Vad ska göras fram till festivalen?

– Vi ska fixa alla tillstånd som behövs, vi ska fixa bussar från Matfors, Njurunda och Timrå så publiken lätt ska kunna ta sig hit. Sedan har vi massa annat också.

Vad kan man vänta sig som besökare på årets festival?

– Först och främst massor av fantastiska utställare med öl, vin, whiskey och annat. Du kan också vänta dig riktigt bra käk. Något nytt är uppträdanden av The Irish Dance Project. Det kommer bli riktigt bra.

Kan du ge några exempel på utställare?

– Det kommer flera mikrobryggerier som man inte kan få tag i här uppe annars, sedan många lokala utställare. Till exempel en utställare från Härnösand med gin som är kända internationellt.

Mer läsning

Annons