Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera fall av misshandel i centrala Sundsvall

Löning i torsdags, alkohol och mycket folk i omlopp – polisen fick hektiska nätter när inte mindre än fem personer misshandlades under helgen.

Annons

Vi tretiden natten till lördags larmades polisen till flera olika bråk i centrala Sundsvall.

Inne på restaurangen Max misshandlades en 20-årig man med flera knytnävsslag i ansiktet, men utan att få några synliga skador. Gärningsmannen ska ha varit en bekant, men har ännu inte hörts av polisen.

Ett hundratal meter därifrån, utanför Subway på Köpmangatan, skedde en liknande misshandel vid samma tidpunkt.

Enligt polisen ska en 29-årig man ha blivit slagen flera gånger i ansiktet av en 21-årig man. Den misstänkte gärningsmannen fördes till polisstationen, men släpptes senare.

Det hann inte gå lång tid efter de tidigare bråken innan två personer anmälde att de blivit misshandlade vid Daltons bar i centrala Sundsvall.

En man i 45-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet av en 20-årig kvinna och vid nästan samma tidpunkt tilldelades en 19-årig man flera knytnävslag av en 51-årig man. Enligt polisen ska 19-åringen, förutom smärta, ha spräckt läppen vid misshandeln.

Trots att bråken skedde i samma tidspann är det ingen händelse som kopplas ihop med någon annan.

Och stöket fortsatte till lördagsnatten. Strax efter midnatt ska en 51-årig man ha slagits flera gånger i ansiktet när han befann sig på Rådhusgatan. Gärningsmannen, en 24-årig man, frihetsberövades och sitter nu anhållen misstänkt för misshandel.

Mer läsning

Annons