Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Full rulle på tivoli

När det blir marknad ska det både slåss och drickas. Det konstaterar polisen som fick extra mycket jobb i Härnösand under festligheterna där i helgen. I Sundsvall kom det fram knivar och misshandlades utan några festligare förtecken.

Annons
Polisen omhändertog ett tiotal personer i Härnösand på fredagskvällen i samband med marknaden som pågår, av dessa är fyra misstänkta för ringa narkotikabrott medan resten var fyllerister. Enligt vakthavande polisbefäl förekom det också en del slagsmål i och omkring tivolit.
I Sundsvall var kvällen och natten lite lugnare. Men en 19-åring misshandlade sin ett år äldre flickvän sedan de kommit hem från en runda på stan vid 03-tiden på natten. Kvinnan fick två knytnävsslag i ansiktet och skjutsades till sjukhuset av polisen för att få skadorna dokumenterade och omskötta.
Vid McDonalds blev en 27-åring misshandlad av en fem år yngre man. Knytnävsslagen i det fallet resulterade i ett jack i överläppen, också 27-åringen belev eskorterad till sjukhuset.
En 27-årig jämtländska påträffades i en bil i Bergsåker, hennes möte med polisen resulterade i att hon nu är misstänkt för brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. En man i Johannedal togs in till polisstationen men släpptes senare, han ska hotat en person med kniv och är misstänkt för brott mot knivlagen och olaga hot.

Mer läsning

Annons