Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gärningsmännen kan ha befunnit sig i Härnösand

Polisen misstänker att gärningsmännen befunnit sig i centrala Härnösand under natten till den 1 juni. Därför vill polisen nu komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser under den aktuella tiden.

Annons
Det har gått nästan en vecka sedan mordet på det äldre paret i byn Brattås utanför Härnösand. På polisen i Västernorrland arbetar ett 20-tal poliser med fallet och nu har det framkommit uppgifter som tyder på att gärningsmannen eller gärningsmännen befunnit sig i de centrala delarna av Härnösand.
Polisen i Västernorrland har även varit i kontakt med Rikskriminalen för att därifrån få hjälp med att finna den 67-åriga kvinnans och den 70-årige mannens banemän. Hittills har inget genombrott gjorts i mordspaningarna trots att det kommit in många tips till polisen. Men nu har alltså uppgifter kommit fram som tyder på att de eventuella gärningsmännen kan ha blivit observerade natten före mordet.
Så därför är alla iakttagelser som personer kan ha gjort under den aktuella tiden från midnatt till 06.00 onsdag den 1 juni av mycket stor betydelse för den fortsatta mordutredningen.

Mer läsning

Annons