Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gåtfull skallskada förbryllar polis och läkare

En 34-årig Sundsvallsbo ligger på sjukhuset med allvarliga hjärnskador.
Läkarna tror att han utsatts för våld mot huvudet, men polisen har ännu ingen aning om vad han råkat ut för.

Annons
Fallet förbryllar polisen.
Vi vet inget om när och var det skulle ha hänt, eller om han blivit misshandlad eller råkat ut för en olycka, säger Mats Anrep på Sundsvallspolisen.
34-åringen kom själv in till sjukhuset i lördags för att han mådde illa och hade ont i huvudet. Redan under veckan hade han berättat för sin mor att han var dålig och inte kunde gå till jobbet.
På sjukhuset försämrades hans tillstånd ytterligare. När han undersöktes hittades tecken på trauma mot huvudet. Därför kontaktades polisen.
Omständigheterna är oklara, och själv minns han inte vad som har hänt, och det beror troligen på skadan, säger ansvarig läkare Leif Israelsson.
Israelsson betecknar skallskadan som allvarlig, men i nuläget förefaller den inte vara livshotande. Han tror att 34-åringen inom kort kommer att orka prata med polisen.
Mycket tyder på att 34-åringen gått med sin skada i uppemot en vecka. Förra helgen, lördag 3 september, var 34-åringen ute med kompisar på Aveny. En teori är att något hände då. Polisen ska ta kontakt med kompisarna för att se om de kan bidra med ledtrådar.
Polisen hoppas också att eventuella vittnen från Aveny hör av sig, eller andra som har information om vad som kan ha hänt 34-åringen.


Mer läsning

Annons