Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gatufestgeneralens nya satsning – ett fik för företagsamma

/
  • Anna Frisk och Alexandra Holmlund är ägarna till Stair Coffice som öppnar i februari.

Anna Frisk startade eget företag för två år sedan.
– Då såg jag behovet av ett coffice.

Annons

I februari öppnas portarna till Sundsvalls nya mötesplats – Stair Coffice. Sundsvalls första coffice som erbjuder kombinationen med publikt café, kontorsplatser och bokningsbara mötesrum. Nu pågår arbetet för fullt i lokalen.

Ägarna är entreprenören Aleksandra Holmlund och tidigare generalen för Gatufesten, Anna Frisk.

– Jag har länge letat efter en kollega att starta verksamheten med. Någon som både kan utveckla och utmana. Så sprang jag på Aleksandra och kände att det här blir bra, vi kompletterar varandra, säger Anna.

Ett coffice är ett café som är öppet för alla, men där man också kan jobba. Här finns wifi och arbetsplatser som går att hyra, inklusive all teknisk utrustning som kan behövas och välutrustade mötesrum en trappa ned i källarlokalen som går att hyra. Första timmen är det gratis wifi.

– Kaffet som utgör grunden för en lyckad arbetsdag är i centrum. Vi kommer också att servera smarriga bakverk och lätta rätter, säger Aleksandra.

Andra kringtjänster som ska erbjudas är postbox, företagslogga i entrén, sekreterartjänster, och så planerar de för att ha en elbilpool kopplad till verksamheten.

– Vi vill värna om miljön, säger Anna.

Mer läsning