Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Grossistens" hustru i tårar: —Jag längtar så efter mina barn

Åklagaren tror att hon visste om sin makes herointrafik. Själv säger hon sig helt ovetande, och vädjade gråtande till rätten i går: — Jag längtar så efter mina barn. Den yngsta är så liten, utbrast hon.

Annons
Hon har varit skild från sin lilla 2-åring och sin 13-åriga dotter sedan i mitten av februari. Hon är förtvivlad över att sitta inlåst och anklagad.
Hon säger att hennes roll i familjen varit traditionellt vietnamesisk. Hennes uppgift har varit hushållet och barnen. Vad hennes make \"Sonny\" haft för affärer har hon aldrig lagt sig i.
Jag vet inte hur jag ska förklara allt det här för er, men jag har inte gjort något olagligt. Jag sitter här på grund av en nyckel och några gamla resväskor med vårt namn på, säger hon.
Hennes advokat, Douglas Norking, berättar att tvååringen vistas hos släktingar. Han menar att åklagarens bevis mot kvinnan inte är övertygande.
Ingen i utredningen har påstått att hon har något med knark att göra, säger Norking
Såväl \"kuriren\" som hennes egen make intygar att hon är helt ovetande om affärerna. Men åklagaren åberopar att hon hade nyckeln till förrådet i sin skötväska, att resväskor med hennes namn också fanns i förrådet. Dessutom finns inspelade telefonsamtal där hennes make ger henne instruktioner att ge \"en hel\" och \"tre\" till några personer.
På dessa grunder har kvinnan hållits häktad och åtskild från tvååringen sedan 14 februari.
Allt det här har varit oerhört traumatiskt för henne, säger Norking, som överväger att yrka att hon försätts på fri fot innan rättegången är avslutad.

Mer läsning

Annons