Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

/
  • ... Deniz Fryksell, krönikör för Dagbladet som nu kommer med till Sundsvalls Tidning.

... Deniz Fryksell, tidigare krönikör för Dagbladet som nu skriver i Sundsvalls Tidning.

Annons

För de som inte har läst dina krönikor tidigare, vad skriver du om?

– Om saker som är aktuella, kanske inte rakt på utan mer om sakerna. Mycket känslor och tankar runt omkring olika aktuella ämnen. Min första krönika här i ST kommer till exempel handla om stress, hur vi lever stressade och glömmer och missar det viktiga i livet.

Vilka är dina läsare?

– Det är nog väldigt blandat, jag hoppas att attraherar lite yngre läsare som kan relatera till det jag skriver. Jag får mycket inspiration från internet, Facebook och andra sociala medier, därför känner nog unga igen mina ämnen och språk.

Vad kännetecknar dig?

– Jag kan vara helt utan hämningar och spärrar. Det är inga gråskalor hos mig utan mer allt eller inget när det kommer till vad jag tycker. Jag har åsikter om många saker och det vill jag skriva om. Jag kan vakna mitt i natten och komma på något jag vill skriva, det kommer hela tiden.

Inga gråskalor säger du, är du en provocerande skribent?

– Kanske, det beror nog på ämnet såklart. Det är inte mitt mål att provocera någon med mina texter. Man kan nog beröras på många sätt av det jag skriver, om man sen blir provocerad av det är en annan sak. Då hoppas jag att den som läser funderar på varför de blir provocerade av det jag skriver.

Mer läsning

Annons