Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där ...

/

Sebastian Alman, aktuell i den svenska versionen av Ninja warriors som kommer sändas i TV5.

Annons

Hur kommer det sig att du är med i programmet?

– Jag har hållit på med parkour, som det kallas, i nio år. När programmet blev aktuellt fick föreningen ett mail. Jag ansökte om att få vara med och kom vidare. Sedan dess har det varit en hel del uttagningar och nu står jag här.

Nio år är rätt länge, känner du dig säker på alla hinder nu?

– Nej, verkligen inte, man lär sig nya saker hela tiden. Men jag har kommit till stadiet där jag ändå känner att jag inte behöver tänka så mycket, utan det jag kan sitter i ryggmärgen och det gör jag bara. Det är något som självklart kommer stegvis, så jag känner inte så om allt. Men det är skönt att slippa tänka så mycket när man gör de grundläggande grejerna, som att gå balansgång och liknande.

Vad var det som lockade med programmet?

– Jag har kollat på det sedan jag var liten. Det kändes coolt att vara med och se hur långt man tar sig. Man får liksom ingen andra chans, så fort man gör fel är man ute. Det ska bli kul att vara med, det är en häftig bana.

Vad har du för mål i programmet?

– Jag vill så klart komma så långt som möjligt, men jag måste inte vinna. Jag vill bara se hur långt jag kan gå och jag vill hinna prova på så många olika hinder som möjligt. I grund och botten är det liksom bara en kul grej, sen får vi se hur det går helt enkelt.

Mer läsning

Annons