Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här ska det festas i sommar

Goda krafter samverkar i Njurunda. Går planerna i lås blir det rejäla festligheter på Dyket under helgerna i samband med skolavslutningen.

Annons
Under vintern har Alex Åsenlund med sina vänner inom musik- och revyvärlden haft visioner om att Njurunda borde ordna några festligheter under sommaren. Samtidigt har Njurunda simsällskap funderat på om det skulle kunna gå att ordna något roligt på Dyket. I går sammanstrålade de och utväxlade tankar. Ett möte som blev konstruktivt.
Vi planerar först ett disco fredag den 10 juni. Helgen efter finns det stora visioner om ett massivt utbud, vi ska fylla dagarna kraftigt med musikarrangemang och mycket annat som ska rikta sig till olika grupper. Alla ska vilja komma till Dyket då, säger Stefan Eriksson från Njurunda Simsällskap som är arrenderator av Dyket.
Nu fortsätter planerandet och kalkylerandet för att se om det hela går ihop. Nästa måndag blir det ett nytt möte, för det är inte lång tid kvar och mycket att ordna om det ska gå att förverkliga det fantastiska program som de blivande arrangörerna hoppas på.

Mer läsning

Annons