Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julius får det jobbigt med alla snälla barn i Timrå

/
  • Barnen från förskolan Kompassen hittade naturligtvis utan problem. Värre var det för Julius som höll på att gå vilse bland alla tallar i Timråskogen.

– Det här blir jobbigt, stönade Julius när han packat ihop sina teckningar och önskelistor efter att ha träffat alla barnen som kom till Inbetween för att önska god jul.

Annons
Hittills har alla barn som jag träffat varit ganska snälla hela året och tänker vara ännu snällare fram till jul. Så då får jag nog ta in ett par extranissar för att hinna ordna alla önskningar. En liten flicka från Kompassens dagis ville ha en ponny men sådana är svårt att lova. Fast sen fick jag veta att det var en liten ponny till hennes dockor och dom har jag många av.
Ja Julius fick verkligen göra rätt för gröten den här dagen. Det var ju så dåligt före också så släden var kvar hemma och Julius fick lufsa hela vägen genom skogen för att komma till Timrå.
Så var det ju nästan bara tallar i Timråskogen så jag höll på att gå vilse hela tiden. Alla träd ser ju likadana ut. Tur att dom hade en så fin gran på torget så jag kunde se att jag var framme, och att jag fick träffa barnen från Kompassen. Dom hittar ju alltid, stönade den gamle tomten, kliade sig i skägget så det höll på att lossna och såg förfärligt snäll ut han också.

Mer läsning

Annons