Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klarar polisen jobbet? Läsarna tycker till

/
  • Polisinspektör Anderz Ohlsson tycker att riksdagsmannen Bertil Kjellberg (m) ger en skev bild av verkligheten.

Annons
Jag bor i Ånge. Där har polisstationen stängt på torsdagar, men det spelar ingen roll tycker jag, för det går ändå aldrig att få tag på dem. Jag ringer om jag har sett någon bil i diket, men då hamnar jag i Sundsvall. Det är ett elände. Det var lättare att få hjälp förr!

Erik Karlsson

Poliserna gör ett bra jobb. De får ta mycket obefogad skit. När jag behövde hjälp för ett tag sedan var de snabbt på plats trots att de var ute på ett annat uppdrag alldeles innan. De gör så gott de kan. Skyll på politikerna i stället som inte satsar tillräckligt med resurser på polisväsendet. Då blir samhället otryggt.

Margareta Wallin

Bertil Kjellberg har helt rätt, tycker jag. Jag ser aldrig poliser på vägar, gator och torg. Jag bor i centrala Sundsvall och ofta lägger jag märke till berusade människor utanför krogarna, men aldrig någon polis. När jag går ute om kvällarna håller jag extra hårt i väskan och går fort. Jag är orolig för att något ska hända. Det behövs fler poliser på stan!

Margareta

Jag har utsatts för åtta inbrott, men polisen har inte lyckats reda ut ett enda. Det är skandal, tycker jag! Byt ut Göran Persson och bygg upp hela samhället från grunden igen. Satsa på förebyggande arbete för att förhindra att brott inträffar.

Olov Andersson

Mer läsning

Annons