Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna hittad vid liv efter massiv polisinsats

/

En kvinna anmäldes försvunnen klockan 10.00 under lördagen.
Strax innan nio på lördagskvällen återfanns hon – vid liv.

Annons

Det var klockan 10.00 på lördagsförmiddagen som kvinnan anmäldes försvunnen. Enligt polisen är hon i behov av vård och har varit så under en tid.

En stor insats startade under dagen för att återfinna kvinnan och fem patruller och en polisinsatschef arbetar med ärendet.

Patrullerna har sökt på vissa platser och adresser, men kvinnan har inte hittats. Enligt polisen.se ska hon ha tillgång till en personbil, men det är oklart om kvinnan är ute med bilen just nu.

Polisen efterlyser nu tips och iakttagelser om försvinnandet – telefon 114 14 eller 112 vid akuta situationer.

Uppdatering 16.30:

Kvinnan är född i slutet av 60-talet och sågs senast färdas i en grön Toyota Avensis kombi av årsmodell 2001. Det var i höjd med Krånge på Riksväg 86 och i färdriktning mot Sundsvall.

Just nu är det fem polispatruller, samt en polishelikopter, som söker efter kvinnan. Missing People har varit i kontakt med polisen men det finns för närvarande inget specifikt sökområde att leta kvinnan på.

Det kan dock bli aktuellt senare.

Uppdatering 18.30:

Enligt polisens hemsida är kvinnan 170 centimeter lång, har en kraftig kroppsbyggnad och brunt, lockigt, axellångt hår.

Senast hon sågs hade kvinnan på sig en längre röd jacka, svarta joggingbyxor och bruna läderskor samt glasögon med svarta bågar.

Uppdatering 20.55:

Vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland, Marcus Grahn, berättar att kvinnan har återfunnits:

– Riktigt goda nyheter, vi har hittat henne och hon är vid liv. Vi håller samtal med henne just nu men mer kan jag inte berätta med hänsyn till familjen.

Hur hittade ni henne?

– Efter att vi lagt ut nyheten på Facebook, med beskrivning och signalement, kontaktade en privatperson oss som kände igen det. Vi skickade ut en polispatrull till den platsen och då anträffade de henne.

Vart hittade ni henne?

– Vid deltat i Timrå.

Mer läsning

Annons