Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsarna: Ge dig inte Mikael

Läsarna stöttar bedrägeridrabbade Mikael Lindfors kamp mot jätten Försäkringskassan. – Vad roligt. Det känns skönt att man inte är ensam, säger Mikael Lindfors.

Annons
Många läsare har kommenterat artikeln om Mikael Lindfors. De allra flesta tycker att han ska fortsätta kämpa.
Det är bra att folk får upp ögonen för hur det kan gå till. Att i det här kontrollerade samhället finns det stora brister, säger Mikael Lindfors.
Här följer ett axplock av inläggen från ST:s läsare.
\"Nästan löjligt dåligt av Försäkringskassan att det kan hända så lätt. När det handlar om att få nåt av dem i första läget måste man fixa med alla möjliga papper, men att bli av med saker är tydligen desto lättare. Jag förstår inte att de inte blir ersättningsskyldiga när de bevisligen har gjort fel?\"

\"Återigen är Försäkringskassan i blåsväder! Hur mycket mer ska tålas innan deras, utom all tvekan, dåliga rutiner och människosyn kommer att ändras? De polisanmäler ärliga personer, gör misstag som den drabbade för betala för och ser allting likt en paragrafryttare bara i svart och vitt.\"

\"Ja, nu ser du själv vilka oerhört stora maskor det är i vårt så kallade genuina skyddsnät! Försäkringskassan skall stå för alla kostnader och utan minsta tvekan betala ut summan till dig , det är ju inte ditt fel att dom \'såsar till det\'!
Kämpa vidare omedelbart!\"

\"Det här är ju skandal! Jag tycker att Försäkringskassan kan betala ut Mikaels pengar som dom ska, dom kan ju ta tillbaka pengar som är felutbetalt, det gör de för andra.
Kämpa på Mikael!\"

\"Så här får det INTE gå till. Denne handläggare bör betala ut dina pengar omgående eftersom detta är polisanmält. De kan kräva dessa felutbetalda pengar tillbaka av den som gjort detta bedrägeri.
Håller tummarna för dig, Micke\"

\"Finns banne mig bara ett ord för dem, \'Inkompetenta!\'. För guds skull, man skäms över hur ni hanterar det! En myndighet som er ska väl ändå har mer koll på ting!\"

Mer läsning

Annons