Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt inte industrin fingra på det vi ska äta

/

Hallå där Chatrine Bergh, hälsorådgivare som är en av arrangörerna till Sundsvallshälsomässa på Skönsbergs Folkets Hus i helgen.

Annons

Vad är Sundsvallshälsomässa för någonting?

– Det är en mässa för alla hälsointresserade, två dagar fyllda med massor av inspiration och events. Det blir två olika föreläsningar och försäljning av massor med hälsoprodukter. Sen är det uppdelat i två olika temadagar. Lördagen blir en fysisk dag, rörelse och kostnäring, och söndagen kommer att gå åt det andliga hållet med bland annat healing och tarot.

Vilka är det som föreläser?

– Vi har ett samarbete med ABF och har lyckats få hit Ann-Charlotte Stewart på lördagen. Det kommer att bli ett enormt tryck på de biljetterna, jag vet att det kommer folk ända från Skellefteå. Hon kommer att prata om vacciner och på söndagen blir det storseans med Maria Sjölén.

Vem är Ann-Charlotte Stewart?

– Dr Stewart är en före detta cancerforskare, som bland annat har forskat på gardasil, vaccinet mot livmoderhalscancer. Hon kommer att berätta om varför hon är kritisk, och om hennes resa.

Är det viktigt med en hälsomässa?

– Jag jobbar dagligen med hälsa och vill att mina medmänniskor ska veta hur viktigt det är. Vi måste ta hand om oss, det är ingen annan som gör det åt oss.

Till sist, har du något hälsotips?

– Handla ekologiskt, låt inte industrin fingra på det vi ska äta.

Lycka till.

– Tack

Mer läsning

Annons