Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckligt lottade skrapar i Sundsvall

/
  • – Svenska spel har fått hålla extradragningar utanför tv en gång förut, för några år sedan, säger Tommy Wahlberg på Svenska spel.

Rekordmånga har vunnit på triss den sista tiden. Alla kan inte vara med i tv, så nu håller Svenska spel extradragningar utanför tv-rutan. I Sundsvall ska fyra lyckligt lottade få skrapa fram sina vinster på 1891 den 21 april.

Annons
Den som skrapar fram tre tv-rutor på sin trisslott ska få delta \"vid en offentlig dragning\". Detta brukar ske i TV4:s Nyhetsmorgon flera dagar i veckan. Där får vinnaren skrapa en speciallott inför kamerorna, med chans att vinna storkovan.
Men på sista tiden är det så många som fått en tv-triss. I stället för att låta dem vänta i månader för att få vara med i tv, kör vi nu extradragningar på andra platser, säger Tommy Wahlgren, pr-chef på Svenska spel.
I Landskrona, Lidköping och vid Sweden Hockey Games i Globen ska extradragningar hållas. Och så i gallerian 1891 i Sundsvall fredagen den 21 april.
Det blir precis som på tv, med mycket åskådare och ståhej. Dragningarna filmas också och kan sedan ses på vår hemsida, filmerna ska även visas på spelbutikerna i landet, säger Tommy Wahlgren.
I Sundsvall ska Peter Zikovic och Kristina Kindholm från stan delta i dragningen, liksom Inger Jacobsson från Sollefteå och Ingrid Pira Rådlund från Ljusdal. Ytterligare vinnare från trakten kan tillkomma.
Vi kör just nu tv-triss sju dagar i veckan, ändå måste vi ha extradragningar utanför tv. Det är så med slumpen, ibland vinner många, ibland få, säger Tommy Wahlberg.

Mer läsning

Annons