Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man försvunnen från sitt hem

/

Ed Bohman, 34 år, bosatt i Kvissleby, anmäldes försvunnen på tisdagskvällen då han inte återvänt till sitt hem efter en kvällspromenad.
Mannen söktes av polisen under tisdagsnatten.

Annons

UPPDATERING 12.46. Polisen meddelar att Ed är återfunnen. Han återfanns välbehållen i sitt hem och polisen ser därmed ärendet som avslutat.

Ed "Eddie" Bohman försvann från sitt hem på Trastvägen i Kvissleby någon gång mellan klockan 15 och 19 på tisdagen. Ed har en demenssjukdom som försvårade hans möjligheter att hitta hem själv.

– Han har boendestöd och de var hos honom vid 15, när de kom dit klockan 19 var han borta, sa Andreas Dahlbom, vakthavande befäl vid Västernorrlandspolisen, på tisdagsnatten.

Anhöriga anmälde honom försvunnen vid 23-tiden och polis kallades till adressen. Under natten sökte de med tre patruller och en hundpatrull. Extra resurser togs in från Härnösand för att hjälpa till med sökandet.

– Vi söker kring bostaden, söker av vägar och stigar. Anhöriga försöker hitta vänner och bekanta, men de tror inte att han har sökt sig någonstans. Han har ingen telefon på sig, så vi har inte kunnat pejla honom, sa Andreas Dahlbom under tisdagsnatten.

Enligt polisens pressmeddelande har Ed ensam tagit längre promenader även tidigare, men då alltid återvänt. Vid lunchtid på onsdagen meddelade polisen att Ed var återfunnen och välbehållen i sitt hem. Därmed var ärendet löst för polisens del.

Anhöriga har gett sitt godkännande till att publicera namn och bild.

Mer läsning

Annons