Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många är arga på toalettbrist

/

Jennie Kjellson från Alnö är inte ensam om att vara riktigt arg på Coop Forum i Bydalen. Hennes treåriga Frida vägrades låna toalett inne i stormarknaden, som ST berättade i torsdags.
Efter artikeln har många läsare hört av sig.
De vittnar om ett fantastiskt strul för att hinna ta sig med kissnödiga barn till de allmänna toaletterna en trappa ner i köpcentret.
Så här skriver läsarna till ST:s webbsida st.nu:

Annons
Hann ej på toa på Coop....
Precis detta råkade jag ut för igår inne på Coop Forum Sundsvall. Min flicka på 2½ år blev kissnödig och jag skyndade mig till kassan med henne och lillan på 5 mån. För någon toa inne i varuhuset fanns ej att tillgå.
Valde kortaste kön, men ack, jag hann ej, hon kissade på sig i kön och hon skämdes för detta men vad göra? Ska man bara lämna den fullastade vagnen och gå? Detta hände igår 9/11-05.
Håller med om att fem kronor för toaletterna en trappa ner är dyrt när de ser ofräscha ut.
/Helena med 2 små barn

Sluta handla på stället
Det finns bara en sak att göra. sluta handla på Coop Forum. Ta en tur ner till Willys istället. Om man kunde få fler att sluta handla på coop, så måste dom ju tänka om
/Gynnar andra butiker i stället

Vi hann, men...
Var och handlade med halvfull kundvagn - lämnade kundvagnen och sprang ner med pojken på fyra år och lilltjejen på ett år under armen. När vi kom ner upptäckte vi att de kostade fem kronor vilket jag inte hade, sprang för att växla. Sen när vi väl kom in på toan så var den helt ofräsch och jättetrång.
Det är på tiden att toaletterna fräschas upp, görs synligare och flyttas närmare varuhuset. Det skulle Coop tjäna på i längden.
/Jessica

Det är ju för dåligt!
Att ha tillgång till toalett tycker jag skulle vara självklart hos varje affär som vill behålla kunderna. Det innebär ju också att kunderna tillbringar en längre tid i butiken, och troligtvis köper mera. Om man plötsligt har behov för en toalett, så skyndar man sig ju ur affären även om man egentligen haft lust till att shoppa mera.
/Väljer oftast att handla på affärer med toalett

Mer läsning

Annons