Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massivt gensvar på efterlysning av kontaktperson åt fjortonåriga Olle

/

Fredrik Westin efterlysning på Facebook av en kontaktperson åt sonen Olle, 14, har gett massor av svar.
Redan under onsdagskvällen fick de 25 ansökningar från tjejer boendes i Sundsvall.

Annons

– Är du en tjej på 18-25 år i Sundsvallsområdet som gillar x-box, dataspel, bio och fika och kan tänka dig att vara kontaktperson till den mest spännande och fantastiska person som du förmodligen någonsin kommer att chansen att träffa så hör av dig till mig, skriver pappa Fredrik Westin i eftersökningen.

Han skrev inlägget efter att sonen Olle Westin blivit beviljad en kontaktperson som han ska få umgås med en gång i veckan. Sonens specifika krav fick Fredrik Westin att vända sig till Facebook för att hitta rätt person.

– Handläggaren sa till mig att vi gärna fick komma med egna förslag på vem som kunde tänkas vara intresserad av tjänsten. Vi hade fått höra att det kunde bli svårt att hitta rätt person, säger han till Expressen.

Efterlysningen har gett många fler svar än vad Fredrik Westin var beredd på.

– Det bästa av allt är att vi har en ganska lång lista med namn och nummer på tjejer som har hört av sig och gärna skulle vilja vara just kontaktperson, det är så otroligt långt över alla våra förväntningar. Jag kan lova att det är en stolt kille som känner att det finns många fler människor som bryr sig om honom än vad han kunde tro, skriver han.

Mer läsning

Annons