Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mästerkocken testar korvsemla

/
  • Lennie Hansson testar den nya korvsemlan.
  • Korvsemlan väcker uppmärksamhet, när Lennie Hansson provar kommer det fram några och fotar bakverket.

Wrapsemla, blåbärssemla, chokladsemla, wienersemla och nu i korvkiosken, så klart korvsemla. Men är det verkligen gott? Vi lät mästerkocken Lennie Hansson prova.

Annons

Det har varit rusning efter korvsemlan sedan korvkiosken i vängåvan i Sundsvall började sälja dem.

– Vi tyckte det var en kul grej, vi har haft fullt upp hela dagen, säger Fredrik Säfström, ägare.

Pia Alm kommer och köper korvsemlor till hela företaget.

– Vi tyckte att det var lite kul. Vi äter ju semlor i flera månader, varför då inte prova på något nytt, säger hon.

Lennie Hansson testar den nya korvsemlan och han ger tummen upp.

– Det här var ju kanon! Riktigt gott och lättare att äta än en vanlig semla, säger han.

Mer läsning