Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modevisningen blev lyckad

6 000 kronor och två nya medlemmar. Det blev resultatet av Röda korsets modevisningen på Församlingshemmet i Njurunda igår kväll.

Annons
120 personer hade samlats på Församlingshemmet för att titta på fina kläder och umgås. Det var den första av Röda korsets två årliga modevisningar i Njurunda som gick av stapeln. På catwalken gled modellerna fram och visade allt från herr- dam och barnkläder till smycken och glasögon. Förutom de mer moderna bjöd kvällen på överraskningar från Röda korsets egna secondhand butik Kupan. Bland annat visade man upp bröllopskläder, där mannens frack kom från Kupan. Modellerna fick också prova typiska 50-tals kläder som kommit in till Röda korset.
Manliga besökare var en bristvara, men Karin Nyberg, ordförande i Röda korset i Njurunda, tycker att det blev en lyckad kväll. Istället var det många yngre ansikten som kunde ses bland besökarna.
Och det är ju dem vi försöker fånga upp med sådana här evenemang. Det var roligt, alla var nöjda och glada, säger Karin Nyberg.
Sammanlagt, med både biljettintäkter och pengar från lotterier, fick man ihop 6 000 kronor, som ska gå till Krigets offer. Och förutom pengarna lyckades Röda korset värva två nya medlemmar.

Mer läsning

Annons