Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nettan sprider träningsglädje

/
  • Nettan Keller, ledare av seniorgymnastik i Timrå, blev glatt överraskad när en av deltagarna, Agneta Lindén, överlämnade Dagbladets Buketten.
  • Nettan Keller, ledare av seniorgymnastik i Timrå, blev glatt överraskad när en av deltagarna, Agneta Lindén, överlämnade Dagbladets Buketten.
  • Gymnastikledaren Nettan Keller får Dagbladets Buketten.

Nettan Keller leder varje vecka seniorgymnastik i Timrå med stor glädje och mycket entusiasm.
Deltagarna ville på något sätt uppmärksamma hennes engagemang genom att ge henne Dagbladets Buketten.
– Hon får oss alla att må bra säger Agneta Lindén som skickade in nomineringen.

Annons

Musiken pumpar ut ur högtalarna inne i träningssalen vid Etic i Timrå samtidigt som Nettan Keller peppar sina deltagare och leder dem genom ett av veckans 90-minuter långa gymnastikpass. Ett 20-tal seniorer är i full gång med träningen när Dagbladet knackar på för att överlämna Buketten som deltagarna i gymnastikgruppen nominerat Nettan Keller till.

– Åh, vad glad jag blir, tack snälla ni säger en mycket överraskad Nettan Keller och får rungande applåder från deltagarna.

I två år har hon varit instruktör för seniorgymnastiken i Timrå och drivkraften säger hon är all glädje hon möter från deltagarna.

– Det är så härligt, så mycket energier och det är så fantastiskt att kunna vara en del i folkhälsan. Och att kunna inspirera till rörelseglädje, säger Nettan och berömmer deltagarna som fortsätter träningspasset på egen hand när Dagbladet avbryter för intervju.

Agneta Lindén, som skickade in nomineringen, tycker att Nettan är professionell i sitt ledarskap och vecka efter vecka får hon seniorerna att med glädje och entusiasm svettas och kämpa för hälsosammare dagar.

– Hon har ett program som får oss alla att må bra. Vi uppskattar verkligen det sätt som hon tar hand om oss i seniorgruppen, hon är en fantastisk ledare, säger Agneta Lindén.

Mer läsning