Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nöjda pensionärer på Norra berget

Med svaga föraningar om sommarvärme och mycket bra underhållning firades pensionärernas dag på Norra berget i går. Programutbudet fick bra betyg av alla besökarna.

Annons
Det var pensionärer från hela Medelpad som deltog i PRO:s arrangemang. Den största träff som föreningen ordnat och det fanns mycket att ta del av. Gymnastik, Qi gong, seniordans och line dance visades upp. Och så sjöngs det.
Kören var väldigt bra, de som höll på med Qi gong var också duktiga, sade Olle Hedén, nybliven pensionär som deltog i sitt första större evenemang.
Han var dock tveksam till att själv köra i gång med Qi gong och dansa tänkte han inte heller prova på eftersom ena höften krånglar.
Andra däremot hittade till danslogen där det var svängom till Carin och grabbarna, trots många danssugna var det lite trevande till att börja med. Kvinnorna satte sig längs ena kanten medan männen hängde i dörröppningen. Men efter en stund lossnade det och sedan blev det full fart på golvet. När ljuset plötsligt släcktes blev det en positiv reaktion, men sedan kom det ett dovt \"Ääähhh\" när ljuset åter flödade över lokalen.
Det märktes på besökarna att det allra bästa ändå var alla bekanta som dök upp. Många kära återseenden ledde till en samtalsstund på en bänk eller fika tillsammans i den försommargröna omgivningen.
Andra knöt kontakter medan de testade att kasta boule och pil. Några var överkvalificerade som Bert Norman vars lag blivit medelpadsmästare i boule i tre år. På söndag är det uttagningar i Holm till riksmästerskapen i Gysinge och laget ska upp till bevis igen. Men i går strosade han i solen och njöt tillsammans med pudeln Ronya. Många uttryckte förhoppningen att det skulle bli ett återkommande arrangemang. Eller som Eva Walter formulerade det:
Det är alltid roligt när det händer något.

Mer läsning

Annons