Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny after work-restaurang öppnar

/
  • Den nya restaurangen med platser för after work-gäster öppnade under torsdagen.
  • Pinchos beskrivs som lillebror till Tapas, eller rätt och slätt – smörgås på en pinne.
  • Delikatesser från Medelhavet är Mitt Gastronomis nisch.
  • Mitt Gastronomi serverar cirka 900 luncher om dagen, men har hittills inte haft en restaurang. Förrän nu.

Pinchos, after work och after shopping. Det är Mitt Gastronomis nya satsning som har premiär på torsdagen.

Annons

– Vi tror att vår målgrupp finns bland dem som vill ha något lätt efter jobbet, säger Sofia Nordell, delägare Mitt Gastronomi.

Även gäster som kommer från shoppingen från lördagar tror hon kommer att uppskatta Mitt Gastronomis nya koncept. Sedan några år tillbaka driver hon och Åsa Ingemarsson en lunch, delikatess och take-away butik på Storgatan, men nu ska de alltså satsa på en mindre restaurang på kvällstid.

Från klockan 16.00 slås portarna upp och på kvällstid tisdag till lördag kan gästerna avnjuta Pinchos, små matiga mackor på pinne på after work.

– Det är en lillebror till Tapas och det sitter alltid en pinne i. Det är som små bröd med underbara fyllningar, säger Åsa Ingemarsson, delägare.

Ägarna tror att det finns plats för ännu en restaurang i Sundsvall.

– Vi fokuserar inte så mycket på vad alla andra gör utan vi tror verkligen på vårt koncept, säger Sofia Nordell.

Mer läsning