Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ombyggnad önskas på Tallnäs förskola

Annons
TALLNÄS (ST)
Personalen på förskolan Snövit vill anpassa lokalerna i huset i centrum så att de slipper föroreningar och andra störande inslag.
Den nya avdelningen ligger i samma hus som ungdomsgården och saknar en egen ingång.
Som det nu är så blir det väldigt smutsigt och det samlas cigarettfimpar, snus, godispapper och tomburkar framför dörrarna på grund av delad entré, skriver personalen i ett brev till Barn- och utbildningsnämnden.
Även staketet bör dras om så att inte de hundar som ska till hundsimmet i grannhuset kommer in på dagisgården, där de passar på att revirpinka innan de går in till simbassängen.
Det är också en fråga om att vissa barn är allergiska och därför bör hundarna inte kunna tas över barnens lekområde, anser man.

Mer läsning

Annons