Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onanerade i bil inför kvinna – hävdar att han gjort på sig

Efter besöket på Dollarstore kom den unga kvinnan ut till sin parkerade bil. Då ser hon en man som onanerar i bilen intill.
Nu åtalas en 59-årig man för sexuellt ofredande.

Annons

Det var på eftermiddagen den 15 oktober i fjol som den unga kvinnan hade varit och handlat på Dollarstore med en kompis.

När hon kommer ut till sin parkerade bil ser hon en man som sitter med nerdragna byxor och onanerar i bilen intill. Hon har i förhör uppgett att han tittar henne i ögonen samtidigt. När kvinnan skriker till backar mannen snabbt ut bilen från parkeringen och kör därifrån. Kvinnan och hennes kompis tar registreringsnumret på bilen och kontaktar senare polisen.

Kvinnan blev chockad och började gråta efter händelsen.

Senare samma eftermiddag ser kvinnorna samma bil och mannen utanför Jula i Birsta. När han upptäcker dem kör han därifrån.

Kvinnan har senare pekat ut mannen i förhör och har känt sig mycket rädd efteråt eftersom det är en kamrats pappa.

Den 59-årige mannen förnekar brott. Hans förklaring till att han satt med nerdragna byxor är att han efter att ha parkerat bilen kände att han behövde släppa en fis. Då upptäcker han att det kom mer än bara gaser.

Han sätter sig åter i bilen, drar ner byxorna för att torka sig med papper. En stund senare hör han ett skrik utanför bilen. Eftersom han tycker situationen är pinsam startar han bilen och kör snabbt från platsen.

Mannen har i polisförhör uppgett att han för cirka tio år sedan dömdes för att ha onanerat framför en okänd kvinna. Efter den händelsen gick han i terapi och hävdar att han inte har det intresset längre.

Mer läsning

Annons