Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öppnar ny tatueringsstudio på Fridhemsgatan

/

Robert Wennberg har varit verksam som tatuerare i bland annat Stockholm och Uppsala.
Nu har han återvänt till Sundsvall och startat en ny studio tillsammans med Marcus Törngren.

Annons

Studion Bläckeriet ligger i en källarlokal i ett hyreshus på Fridhemsgatan. En såg får fungera som en skylt och lokalerna har målats om och renoverats.

– Vi var och tittade på en massa olika lokaler men flera av dem kändes för små. Den här var lagom stor, berättar Marcus.

För tre veckor sedan drog de i gång på riktigt. Miljökontoret har godkänt verksamheten och kunder har de gott om.

– Det går faktiskt jättebra. Jag är här sju dagar i veckan. Skulle jag ha en ledig dag skulle jag nog ändå gå hit, säger Robert.

Han har arbetat som tatuerare i drygt nio år, bland annat på studios i Stockholm, Uppsala och Göteborg men det här är första gången han driver egen studio.

– Jag träffade Marcus för några år sedan och då började vi prata om att öppna en studio tillsammans i Sundsvall, berättar Robert.

Marcus har tatuerat i drygt fyra år och är självlärd. Han föredrar old school-stilen och tatuerar gärna mandalas, ett indiskt mönster. Robert är mer allround och han tycker att det är viktigt att kunden tänker över sitt motiv.

– Man får gärna komma hit och bara snacka och ta en kopp kaffe om man vill. Vi vill att det ska vara en skön stämning här, säger Robert.

Mer läsning